Tule koko perheen tapahtumaan Valkeakosken Joulumessuille!

Tule koko perheen tapahtumaan Valkeakosken Joulumessuille!

Tapahtuma järjestetään Valkeakoski Campuksella lauantaina 28.11.2015 klo 11-18.

Luvassa on hauskaa tekemistä koko perheelle, laaja messuosasto sekä erinomainen mahdollisuus tehdä jouluostoksia. Lisäksi päivän aikana on muotinäytöksiä ja nimekkäitä esiintyjiä. Luvassa on myös pipariankka-kilpailu!

Tänä vuonna messujen pääesiintyjänä on Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, joka pitää Joulumessuilla huutokaupan klo 15. Myös perheen pienimmille löytyy messupäivän aikana paljon mielenkiintoista tekemistä, kuten keppihevoskilpailu, pomppulinna, ongintaa ja askartelua.

Tapahtuma tarjoaa kaikille yrityksille, yrittäjille ja yhdistyksille mainion mahdollisuuden esittäytyä ja tehdä kauppaa parhaaseen joulumyyntiaikaan. Tavoitteena on virkistää elinkeinoelämää Valkeakoskella ja lähialueilla.

Joulumessujen 2015 tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tämän vuoden kohde on Mannerheimin Lastensuojeluliitto joka ohjaa varat valkeakoskilaisten lasten ja nuorten tukemiseen ja kiusaamista ennaltaehkäisevään toimintaan.

Joulumessujen yhteistyökumppaneita ovat Valkeakosken Ammatti- ja aikuisopisto sekä Valkeakosken Ankanuitto, sponsoreita ovat Citymarket Valkeakoski, Teknorak Oy, Kesko, Työväen Musiikkitapahtuma sekä Rautia Valkeakoski.

Lippuja voi ostaa ennakkoon 8 euron ja paikan päältä 10 euron hintaan.

Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Lippuja myydään ennakkoon viikosta 45 lähtien Valkeakoskella Koskikarassa ja Torikeskuksessa sekä Hämeenlinnassa HAMK:n Visamäen kampuksella.

Tervetuloa!

Joulu alkaa Valkeakosken Joulumessuilla!

Käy tykkäämässä Joulumessuista Facebookissa! https://www.facebook.com/Joulumessut

Messuille on vielä vapaita myyntipaikkoja! Ota yhteyttä ja tule piristämään joulumyyntiäsi: myynti@valkeakoskenjoulumessut.fi