Palvelut

Campus-yhteistyö tarjoaa ympäristön yritysten ja yhteisöjen käyttöön 2500 aivoa ja käsiparia. Campus-yhteistyön tavoitteena on siis tuoda uudella tavalla alueen elinkeinoelämän käyttöön oppilaitosten henkilökunnan ja opiskelijoiden osaaminen. Eri oppilaitosten opiskelijat voivat toteuttaa yhdessä erilaisia kehittämisprojekteja ja luoda kontakteja työelämään.

Valkeakoski Campus tarjoaa yrityksille jatkossa entistä laadukkaampia palveluita toimintansa suunnitteluun ja toteutukseen sekä mahdollisuuden lisä‐ ja täydennyskoulutukseen. Campus‐oppilaitosten ja Valkeakosken Seudun Kehitys Oy:n koko osaaminen on yritysasiakkaiden käytössä samalla kertaa.

Projektin teettämistä kaavailevan yrityksen ei tarvitse tietää, mihin kolmesta oppilaitoksesta kannattaisi ottaa yhteyttä, sillä koko Campus-alueen palvelut saa yhdestä paikasta. Campus Services koordinoi Campuksen oppilaitosten ja elinkeinoelämän yhteistyötä yhden palveluluukun periaatteella. Campustoimijoiden yhteistoiminnan tiivistymisen kautta opiskelijoille voidaan tarjota monipuolisempi ja -alaisempi koulutustarjonta. Yrityslähtöiset oppilaitosrajapinnat ylittävät projektit terästävät opiskelijoiden ammatillista osaamista.